Waarom ACS Partners?


ACS Partners brengt zelfstandig werkende professionals met verschillende expertises en achtergronden samen in een netwerk en coöperatie. De coöperatie werkt als een gewone organisatie met eigen afspraken over kwaliteitsborging, professionalisering, acquisitie en bedrijfsvoering. Elk lid denkt mee en bouwt mee aan de coöperatie.
Om de kwaliteit van de opdrachten te waarborgen, wordt elke opdracht onder de naam van ACS Partners uitgevoerd. Onze tarieven zijn concurrerend met die van de bekende grote accountants- en consultancy-organisaties.

ACS Partners is een betrouwbare partij als u op zoek bent naar professionals die u in uw vraagstukken kunnen ondersteunen. Voor nadere vragen, informatie of een offerteaanvraag kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier hieronder.

My Image
 • Wij weten alles beter…

  My Image

  ACS adviseert ondernemers op het gebied van strategie en organisatie, informatisering, cultuur en human resources. Daarnaast geven we trainingen en opleidingen. En alsof dat niet genoeg is, bieden we onze opdrachtgevers de helpende hand bij het in praktijk brengen van de adviezen. Dat klinkt alsof we alles beter weten. Of dat in elk geval van onszelf denken.
  Dat is niet zo. We weten lang niet álles en zeker niet altijd béter dan onze opdrachtgevers. Maar we doen ons best. Dat moet ook wel, want de markt stelt steeds hogere eisen aan onze opdrachtgevers en zij op hun beurt weer aan ons. Het team van ACS bestaat uit academisch gevormde professionals. Stuk voor stuk gedreven generalisten met een gedegen staat van dienst.

 • Alles wat we je vertellen, wist je zelf ook al…

  My Image

  Wie eenmaal heeft geleerd hoe van A bij B te komen, is geneigd dat als de enige weg te beschouwen. Niet uit luiheid, maar zelfs de meest dynamische onder ons heeft nu eenmaal een aangeboren afkeer van veranderingen. Bovendien ontbreekt vaak de tijd om de ingesleten marsroute te evalueren. Zelfs als iedereen kan vermoeden dat er alternatieven bestaan die sneller, kosteneffectiever of winstgevender zijn. ACS is niet de onderneming om die alternatieve marsroutes voor u uit te stippelen. We brengen ze hooguit voor u in kaart. Bijvoorbeeld door gereedschap te ontwikkelen waarmee u een evaluatie in gang kunt zetten. De ene keer bestaat dat gereedschap uit een analyse van de processen, de andere keer uit trainingen en soms bereiken we het doel door eenvoudigweg een aantal vragen te stellen.
  Het uitgangspunt daarbij bestaat uit glasheldere doelstellingen. Het gaat om het resultaat. Om de knikkers. Niet om het spel. Al kan het zijn dat we de wijze waarop u het spel al jaren speelde, drastisch aanpakken.

 • Wij zijn duur…

  My Image

  Iets kan een enorme hoeveelheid geld kosten zonder duur te zijn. Terwijl een paar kwartjes soms onbeschoft duur is. Duur is geen sobere, feitelijke vaststelling. Duur is een emotie. Wij voeren audits en onderzoeken uit, wij adviseren, wij trainen en leiden op en wij managen programma’s en projecten. Dat klinkt duur, maar is het niet. Want het werkt. De technieken en methodieken die ACS toepast zijn geboren in de praktijk. Het zijn geen starre, in beton gegoten kunstjes. De opzet is zodanig dat de methodiek zich laat aanpassen op de doelstelling in plaats van andersom. Want nogmaals; het resultaat is heilig.
  Dat verklaart tevens de betrokkenheid en gedrevenheid die de consultants van ACS aan de dag leggen. Resultaat is in onze visie geen gevolg van een technocratisch proces. Resultaat is mensenwerk. Dat bereik je met inzet, met eerlijkheid, openheid in de communicatie en duidelijkheid. Dure woorden, we geven het toe, maar wel woorden die we waar kunnen maken.

 • Eenmaal binnen, kom je nooit meer van ons af…

  My Image

  Wie zich een spiegel laat voorhouden, maakt het er zichzelf niet makkelijker op. Wie eenmaal inzicht heeft in de processen en de bedrijfsvoering, ziet meestal in dezelfde oogopslag alternatieven. En dan wordt het link. Want dan moeten er strategische keuzes gemaakt worden. En de mogelijkheid tot keuzes, vergroot het risico op valpartijen. De aard van de advisering en de betrokkenheid die ACS aan de dag legt, maken dat we vaak vaste, langlopende relaties met onze opdrachtgevers opbouwen. Logisch, want veranderingsprocessen nemen hun tijd. Reken maar op maanden, of nog langer. In die periode bouwt de consultant vaak een hechte band op met zijn opdrachtgever. Eenmaal binnen, zijn we dan ook al snel kind aan huis. Maar dat betekent niet dat u nooit meer van ons afkomt. We werken resultaatgericht. Is het resultaat bereikt, dan is onze rol uitgespeeld.

Onze gegevens

Arnhemsebovenweg 40
3971 MK Driebergen-Rijsenburg
0343-524111
Info_acs

Openingstijden van ons secretariaat zijn maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres t.b.v. navigatiesysteem: Mevrouw van Vollenhovenpark 36, Driebergen – Rijsenburg

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, vul dan onderstaand formulier in. U hoort snel van ons!

My Image

@import((map))