Waarom ACS Partners?


Coöperatie ACS Partners is een organisatie voor zowel ervaren zelfstandig opererende adviseurs, auditors, trainers, programma- en projectmanagers als voor startende ondernemers die inspiratie zoeken bij collega’s en tegelijkertijd hun zelfstandigheid willen behouden. De naam ACS is bekend in de markt. In (internal) auditland behoren we tot de top. Maar ook in andere domeinen wordt de merknaam ACS geassocieerd met professionaliteit, innovatie en kwaliteit. Lid zijn van ACS Partners betekent toegang tot de grotere organisaties in binnen- en buitenland waar je als zzp’er onmogelijk binnen komt.

Hiermee zijn we aantrekkelijk voor ervaren zelfstandig opererende consultants. Voor adviseurs, trainers, programma- of projectmanagers met 5 of 6 jaar ervaring die willen starten als zelfstandig ondernemer doen we er nog een schepje bovenop.Voor deze groep hebben we het ACS-Excellence programma ontwikkeld, waarmee je de fijne kneepjes van het vak leert en je na afloop in staat bent succesvol zelfstandig je klantenkring verder op te bouwen. Het gaat om een maatwerkprogramma dat in overleg op jouw behoeften wordt afgestemd. Klik hier voor meer informatie.

Onze uitgangspunten


Gelijkwaardigheid

Iedereen binnen de coöperatie is gelijkwaardig. Dit is het belangrijkste principe van de organisatie. Er bestaat geen hiërarchie onder de leden. Iedereen heeft hetzelfde stemrecht en betaalt een procentueel gelijke contributie. Iedereen is gelijkwaardig lid, ongeacht of hij of zij bestuurslid is, lang of kort geleden is toegetreden, etc.

Transparantie

ACS Partners is transparant in haar activiteiten, contacten en bestedingen en legt daarover verantwoording af aan haar leden. Andersom vraagt ACS Partners ook transparantie van ieder lid over activiteiten, netwerken, etc.

Ondernemerschap

De leden zijn hoogwaardige professionals die zelfstandig vanuit hun eigen netwerk opdrachten acquireren en uitvoeren. Eigen initiatief, creativiteit, innovatief vermogen kenmerken de professional.

Delen

Kennis en netwerkcontacten kunnen worden gedeeld, maar pas nadat het medelid die de kennis heeft ontwikkeld of die de contacten onderhoudt daarover is geïnformeerd en daar toestemming toe heeft gegeven. Een lid kiest voor de coöperatie, omdat hij of zij gelooft in de meerwaarde van het delen, dus geven én ontvangen, het delen van elkaars kennis en netwerk, zonder dat hier een éénzijdig gewin uit ontstaat. Het is in ieders belang kennis en netwerk te delen, omdat de kennisontwikkeling voor de organisatie als totaal daarmee groter wordt en er voor opdrachten en werk uit een groter relatienetwerk kan worden geput.

Vertrouwen

Ieder lid heeft sterkte en minder sterke kanten. Openheid, vertrouwen en het durven delen van kennis, ervaring én zwakte zijn cruciaal voor persoonlijke groei en leren.

Interesse?


Zelfstandig werken en toch samenwerken? ACS Partners bied je de omgeving waarin je zelfstandig kunt werken binnen een setting en structuur van samenwerking en professionele ontwikkeling met andere ondernemers.
Als je overweegt je aan te sluiten bij ACS Partners en nader geïnformeerd wil worden kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier hieronder. We maken dan een afspraak om wederzijds de mogelijkheden te verkennen.

Onze gegevens

Arnhemsebovenweg 40
3971 MK Driebergen-Rijsenburg
0343-524111
Info_acs

Openingstijden van ons secretariaat zijn maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Adres t.b.v. navigatiesysteem: Mevrouw van Vollenhovenpark 36, Driebergen – Rijsenburg

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking, vul dan onderstaand formulier in. U hoort snel van ons!

My Image

@import((map))