My Image
Partners

ACS Partners werkt voornamelijk met senior professionals, die hun sporen in het vak hebben verdiend. Ieder van de netwerkleden is expert op één of meer kennis- en/of vaardigheidsgebieden. De deskundigheid blijkt niet alleen uit publicaties, boeken, interviews en docentschappen, maar vooral uit aantoonbare resultaten bij cliënten die al vele jaren de weg naar ACS steeds weer weten te vinden.
Adviseurs van ACS zijn een tikje eigenzinnig, maar staan met beide benen op de grond en midden in de maatschappij. Hun deskundigheid weten zij altijd in een breder kader te plaatsen. Zodat resultaten en veranderingen duurzaam worden.
De leden van ACS Partners vinden elkaar in passie voor het vak. In de wil om te excelleren voor cliënten. En de behoefte om zich steeds weer te ontwikkelen en te leren.

Inge van der Meulen
Arjan Hofman

ACS Associates

ACS Partners beschikt over een netwerk van ‘associates’. Deze associates zijn evenals de leden van de coöperatie gekwalificeerde en ervaren professionals (freelancers, zelfstandigen zonder personeel) en kleine bedrijven waar we in veel opdrachten plezierig mee samenwerken.
Onze associates worden ingezet op basis van specifieke competenties, deskundigheid en ervaring en werken altijd onder verantwoordelijkheid van een van de leden van ACS Partners. Onderstaand de lijst van associates waar we vaak mee samenwerken:

  • Raymond van Doorn (AAIM);
  • Gabriëlle Janssen;
  • Paul Spanjaard;
  • Peter Bos;
  • Bas Zandee.

Wilt u informatie over deze en andere associates van ACS Partners kunt u via onderstaand formulier contact opnemen.

Contact